Agenda

Zenderen. Inspiratie voor een persoonlijk afscheid
Zondag 31 Maart 2019, 10:30 - 16:30

coconkistInspiratiefair rondom overlijden

Tijdens deze veelzijdige fair laten we u zien hoe persoonlijk uw afscheid kan zijn. Met niet alleen een perfect georganiseerde uitvaart, maar ook met verschillende persoonlijke items die uw nabestaanden ondersteunen. Nu en in de toekomst. Om de herinnering levend te houden en daadwerkelijk troost te bieden.
We zorgen voor koffie/thee, (live) muziek, diverse lezingen, creativiteit voor de kinderen, warmte, oprechte belangstelling en – dat realiseren we ons - niet alledaagse informatie. Iedereen is welkom.

Laten we de dood bespreekbaar maken

Wordt het cremeren of begraven? Of misschien wel allebei… Een belangrijke vraag bij uw laatste afscheid. Daarnaast is er veel mogelijk om dit moment heel persoonlijk te maken en goed te regelen. Vooraf, wellicht samen met uw dierbaren.
Wist u bijvoorbeeld dat u thuis opgebaard kunt worden, zonder koelplaat, in een op maat gemaakte rouwkamer? En dat uw afscheidsdienst ook op een buitenlocatie of thuis gehouden kan worden? Misschien spreekt het idee van een ‘sentimental journey’ – met rouwauto, motor of rouwbus – langs plaatsen die veel voor u betekend hebben u aan. U kunt uw uitvaart professioneel laten vastleggen door een fotograaf of bloemen een persoonlijke boodschap meegeven. Een urn of kist kan op verschillende manieren gemaakt en bewerkt worden, zelfs met kleding of zaken die u dierbaar zijn. En een gedenkmozaïek maakt uw laatst rustplaats extra persoonlijk.

wild flowerTroost en herinnering

Kortom, er is zoveel mogelijk. We begrijpen dat de dood niet iets is wat u graag en vaak bespreekt. Daarom organiseert Boom afscheidszorg op zondag 31 maart een bijzondere fair om uw laatste afscheid – en de periode daarvoor én daarna – zo persoonlijk mogelijk te maken. Laagdrempelig, met liefdevolle aandacht en heel veel inspiratie.
Praat vrijblijvend met een notaris over een (levens)testament, ontdek het werk van een ritueel begeleidster, bekijk herinneringssieraden, een persoonlijke urn of grafsteen. Een steenhouwer laat u zien wat er bij dit vak komt kijken en ter plaatse wordt een kist voorzien van een prachtige schildering.
De fair

We zorgen voor koffie/thee, (live) muziek, diverse lezingen, creativiteit voor de kinderen, warmte, oprechte belangstelling en – dat realiseren we ons – niet alledaagse informatie. edereen is welkom.

De toegang is gratis.

Locatie : De Zwanenhof Retraitehuisweg 6 7625 SL Zenderen

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.